onsdag den 13. september 2017

NHL csillagok az olimpián? Koreában valószínűleg nem. A meghallgatás megtorpant

Los Angelesben szinte semmilyen figyelmet nem fordítottak a Kormányzótanács az olimpiai játékok témájára. „Ez volt körülbelül tíz másodperc vita", mondta biztos NHL Gary Bettman, hogy a tárgyalások eddig semmi sem változott.

De ott volt az NHL első konkrét példája az a tény, hogy a csillag tengerentúli verseny valószínűleg az olimpián kihagyhatatlan játékokat.Az öt gyűrű indítottak rendszeresen Nagano 1998

„Ha megteszi a jelenlegi állapot, ezért elvárom az olimpián ismét" Daly azt mondta, hogy úgy gondolja, hogy milyen nagy változás lehet egy fordított a jelenlegi helyzet vezetést.

a tulajdonosok nem tetszik a verseny elsősorban megszakítás több mint két hétig, és szintén komoly problémát jelent a biztosítási költségek, az utazási az olimpia. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság nem volt hajlandó fedezni, mint az előző öt olimpián.Ezeket a kiadásokat az elmúlt téli olimpia Szocsiban felmászott 14 millió méter dollárt, a jelenlegi becslés szerint tízmillió dollárt (253 millió dollár).

Az elnök a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) René Fasel jött egy változata, amely Az IIHF a NOB-tól kapott bevételt bet365 ingyen fogadások a bevétel részeként használta fel. Négy évente 40 millió dollárt gyűjt. De ez a pénz elsősorban a ifjúsági jégkorong fejlesztésére szolgál, és Bettman nem szereti ezt a lehetőséget. Ismét együtt töltöttek volna egy hétvégét. A részvételre vagy a részvételre vonatkozó végső döntés késik. Még mielőtt az utolsó olimpia Szocsiban 2014-ben a dob NHL játékos végül úgy döntött, amíg 2013. július de a tárgyalások már elindult felé megállapodást az előző hónapokban.Ezen kívül, ha mindent elhalasztották, mert egy rövidített szezon után az NHL lockout játsszák el később.

Más NHL akarja, hogy egy világos menetrend a jövő évben június elején, így a végleges döntést hozni. Most működik két változatban, az egyikben egy kis szünetet az olimpiára.


Ha a játékosok a híres verseny, de megy végbe, a 2018 NHL Star Game. Ezt Bettman szombaton megerősítette, de helyzete még bet365 online sportfogadás nem tisztázott.Spekuláció az is, hogy ez volt az első években, hogy a rangos kiállításon újonc, Las Vegas, aki belép a versenyt a következő szezonban.

Sami jégkorong játékosok szeretnék az olimpia kezdődött, de rájönnek, hogy ellen NHL tulajdonosai vágy valószínűleg nem sokat. „Nem hiszem, hogy tudnánk választani, hogy mi lesz az olimpián", mondta előre Taylor Hall New Jersey.

„Bármit kérsz bárki elején az olimpia, legyen hoki, vagy talán egy gerelyhajító. ez egy rendkívüli esemény.Természetesen szeretnék ott lenni "- tette hozzá Hall, bet365 fizetési módok aki az elmúlt két évben megnyerte a kanadai bet365 bónusz világbajnokságot, de öt kör alatt indul, az orosz fegyveres Alexandr Ovechkin, aki Washingtonból korábban azt akarta Olimpiai játékok, még akkor is, ha az NHL nem szakad meg. Egy ilyen világos hozzáállás szombaton nem ismételt, de megerősítette a jégkorong játékosainak ízét, hogy képviselje országaikat. "Biztos vagyok benne, hogy mindenki el akarja menni" - mondta Ovechkin. Amikor washingtoni csapatunkról beszélünk, mindenki ott akar lenni.Azt hiszem, nagyszerű akció a jégkorongnak, nekünk és országainknak "- tette hozzá a hatszoros legjobb bajnok, aki pénteken a Los Angeles-i gálaestben elnyerte az első 100 NHL játékos egyikét.

bet365 fogadási bónuszok az interneten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar