torsdag den 20. juli 2017

Tenisti Hernych, Strýcová, Koukalová aj Allertova sú v druhom kole

Tretí nasadená Strýcová vzala Bastad 189. hráčke svetového rebríčka trikrát podanie a sama svoj servis udržala napriek desiatich brejkbolům. Zápas zakončila pri prvom mečbalu za hodinu a pol.

Tridsaťtriročná Koukalová naopak mala v prvom sete problém vlastné podanie udržať, pretože sa ale rovnako viedlo aj o 13 rokov mladší súperke, získala ho nakoniec v tajbrejku 10: 8. V druhej sade prišla Češka o servis už bet365 bonus len raz, kým domáci hráčka, ktorá štartovala v hlavnej súťaži na divokú kartu, sa ďalej trápila.

V druhom kole sa dvadsaťdeväťročná Strýcová stretne s Ruskou Jevgenija Rodinova. Koukalova čaká zrejme duel sa svetovou jednotkou Seren ou Williamsovou, čerstvá wimbledonská šampiónka bude ešte len v stredu hrať 1.koleso s tenistkou z kvalifikácie.

Hernych po bet365 dvoch rokoch vybojoval víťazstvo na okruhu ATP

Český tenista Jan Hernych sa v Newporte prvýkrát po takmer dvoch rokoch dostal na okruhu ATP World Tour do hlavnej súťaže a vstup do turnaja zvládol. Po úspešnej kvalifikácii porazil v 1. kole domáceho Smyczka, ktorý bol nasadený ako číslo osem.

Tridsaťšesťročný Hernych, ktorému momentálne v rebríčku patrí 237. miesto, hral naposledy hlavná súťaž na okruhu ATP v júli 2013 v Gstaade. Na víťazstvo čakal presne dva roky, v Newporte vtedy došiel až do štvrťfinále.Na grandslamových podnikoch hral naposledy druhé kolo vlani vo Wimbledone, ten to rok v Austrálii skončil hneď v prvom.

Teraz zdolal Smyczka, ktorý v poradí ATP figuruje na 75. priečke, za hodinu a 11 minút. Jeho ďalším súperom bude Alejandro Falla z Kolumbie.

Allertova v Bukurešti čaká Slovenka Schmiedlová

Denisa Allertova sa na turnaji v Bukurešti prebojovala do druhého kola. Na úvod antukového podniku zdolala česká tenistka domáci Dinuovou, ktorá do hlavnej súťaže postúpila z kvalifikácie.

Dvadsaťdvaročná Allertova, ktorej patrí v poradí WTA 79. miesto, bojovala s hráčkou že štvrtej stovky rebríku viac ako dve hodiny.Ich duel musel byť po druhom sete kvôli dažďu prerušený, tretí bet 365 sadu potom po pauze Češka zvládla.


O postup do štvrťfinále sa Allertova stretne so bet365 stavky siedmou nasadenou Slovenkou Annou Karolínou Schmiedlova.

bet365 mobil

Ingen kommentarer:

Send en kommentar