fredag den 14. april 2017

Zastupiteľstvo mischaracterised "Chris Cairns 'obrana prípad, súd povedal,

Chris Cairns právnici napadli dôveryhodnosť korunného svedka a obvinil stíhanie z toho, že "nešportové" v Londýne súdu bývalého Nového Zélandu Cricket hviezdy.

Na záver poznámky v pondelok, obhajca Orlando Pownall QC obvinil Black Caps kapitán Brendon McCullum, bývalej hráča Daniel Vettori a Lou Vincent, a Vincent bývalá manželka, ležiace na súde Southwark Crown Court.

"The Crown uviedol na viac než jednej príležitosti, že pán Cairns prípad je, že deväť svedkovia klamú.To však nie je prípad menom pána Cairns, "povedal.

Ale vzhľadom k McCullum, Vettori, Vincent a Vincenta bývalej manželky, pán Pownall uviedol všetky štyri klamal.

< p > Cairns je obvinený z marenia výkonu spravodlivosti a krivého svedectva vo vzťahu k 2012 ohováranie štúdiu, v ktorej uviedla, že "nikdy podvádzal v krikete."

a string of krikete sa objavili v skúšobné, vrátane Vincenta, ktorý hovorí, že match-stanovená na objednávkach Cairns a McCullum, ktorý hovorí Cairns sa snažil dostať ho zapojiť do upevnenia.

Mr Pownall povedal Vincent bol základom koruny "múr dôkazov ", ale dal len dôkaz využívať sám. "On vymyslel stratégiu od samého počiatku, poistky, že keby potreboval, mohol dať úradom veľké meno," uviedol Pownall v pondelok. "Bol úspešný.Nikdy nebola zatknutá, či varoval. Nikdy nebola nabitá. Je to nikdy splatiť cent kus. "

Mr Pownall navrhol kľúčový dôvod Vincentova klamať bola možnosť výroby knihu o Cairns v dôsledku procesu. "Je to potvrdenie skutočnosti, že v nasledujúcich mesiacoch, ktoré nasledujú, bude kniha.Sme tvrdí, že titul nebude, pravdu, celú pravdu a nič len pravdu 'a výstižnejší názov by mohol byť, The Great Escape'. "

Vo svojej výpovedi uviedol Vincent on robil poznámky, ako terapia cvičenie, a neplánuje vydať knihu

Mr Pownall strávil veľkú časť svojich záverečných poznámkach o zamietnutí čo Crown navrhol bol Cairns prípad. - varoval porotu, aby sa opatrný stíhanie "mischaracterisation"

"To, že ICC [Medzinárodná kriketové rady] alebo Acsu [protikorupčný a bezpečnostné jednotky] je určené, že má skalp nevinného človeka -., ktorá nebola nikdy pozície obrany, "uviedol Pownall. "Náš prípad je, že ICC a Acsu mali myslenia, že pán Cairns bol vinný.Že v priebehu rokov a počas ich prehliadky a vyšetrenia, ktoré boli ovplyvnené, s tým, čo robili a čo sa im nepodarilo urobiť tým, že. "

Právnik obvineného koruna opakovane" robiť niečo z ničoho ".

, Hoci súd je o športovej činnosti, súd nie je hra a nešportové pozorovania by nemala byť stanovená. '

Mr Pownall bude aj naďalej dávať jeho zatváranie poznamenáva v utorok.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar