lørdag den 15. april 2017

Obavy z rozšírenej dopingu rastie s tretinou zakázaných Britov z Walesu

Tretina britských športovcov a žien v súčasnej dobe zakázaný za doping sú z Walesu, vrátane 17 klubov rugby hráči z oboch kódov, čo si vyžiadalo obavy, že problém je rozšírený v celom country.Arsène Wenger obvinil UEFA zacielenie klubu a prijatie dopingu vo futbale Čítajte viac

Kým ruská doping škandál porúčal väčšiu pozornosť, je stále jasnejšie, že problém nie je obmedzený na atletiku; V pondelok Arsène Wenger obvinil európskeho futbalu riadiaci orgán UEFA o, prijatie doping ', zatiaľ čo vyšetrovanie vo Walese BBC Walese týždeň v týždni von, ktorý bude vysielaný v utorok, podčiarkuje rozsah problému v rugby.

< p> v súčasnosti sedem z 14 b ritských hráčov na hokej zakázaných za doping sú Welsh, keď je toto číslo 10 z 16 pre ragby.Chris thair, hlavný operačný dôstojník Wales Rugby League, sa domnieva, rastúce dôraz na veľkosť hráčskeho a snaží sa napodobniť physiques profesionálnych hráčov sú faktorov, ktoré prispievajú.

"Myslia si, že je dosiahnuteľné počas 12 mesiacov, ak je to vlastne nie je, "povedal program. "Nie je to len otázka rugby, to je obrovský celosvetový problém pre všetky druhy športov, a to je výzva pre všetkých a musíme urobiť viac."

Bet365-Podrobný popis

Martyn Phillips, generálny riaditeľ z waleského Rugby Union vyjadril podobné obavy: "Nebol by som tu sedieť a hovoriť, že to nie je problém v ragby preto, že jeden z hráčov dostať zakázané je príliš veľa, pokiaľ ide o mňa

." Takže pre nás výzvou , a to nielen v ragby, ale v športe všeobecne, sa musíme snažiť d ostať von z hry.Nemyslím si, že to bude ľahké. "

Počas programu teraz už v dôchodku, bývalý polo-profesionálny, ktorý zostáva anonymný líči svoje skúsenosti s ohľadom látok zvyšujúcich výkonnosť. "[Drugs urobil obrovský rozdiel pre mňa ako hráč rugby.


Bol som zámočník, rýchlejší a silnejší vo veľmi krátkej dobe, "povedal. "Je toho viac a väčší tlak, aby sa stala väčší a silnejší a rýchlejší. Teraz fyzikálne vlastnosti sú stále dôležitejšie v čase, než zručnosti. "

Stávkovanie na Bet365

Ingen kommentarer:

Send en kommentar